Hesap ve veri silme
Uygulamadan (anında):
- VORKIVOX uygulamasında Menü › Hesabım'a girin.
- Gizlilik › Hesabımı sil'e dokunun ve şifrenizle onaylayın.
Silinenler: hesabınız, oturumlarınız, pozisyonlarınız, fiyat alarmlarınız, izleme listeniz, bildirim kayıtlarınız ve yapay zekâ kullanım geçmişiniz. Güvenlik kayıtlarında kimliğiniz anonimleştirilir. Yedeklerden en geç 14 gün içinde çıkar.
Uygulamaya giremiyorsanız:
Kullanıcı adınızı ve hesabınızdaki e-posta adresini yazarak bize ulaşın; kimliğinizi doğruladıktan sonra hesabınız en geç 7 gün içinde silinir.
Telegram’dan yazın.E-posta ile destek
Hafta içi sabah 08:00 ile 18:00 içinde yanıt.
Son güncelleme: 14 Ekim 2026